El tercer concert del cicle ‘Masquefa sona bé’ va emocionar els assistents que van assistir la Sala Polivalent diumenge passat. La Jove Orquestra d’Universitaris, amb el lema ‘Passió per la música’, va interpretar en aquest espai de la Fàbrica Rogelio Rojo peces de Sibelius (‘El vals trist’), de Haydn (‘La sorpresa’), l’’Adagio’ de Barber i dues de les danses hongareses de Brahms. El públic va vibrar i emocionar-se amb l’actuació elegant i talentosa d’aquests músics en plena emergència, i que els aplaudiments van obligar a retornar a l’escenari per fer alguns visos un cop finalitzat el concert.

La Jove Orquestra d’Universitaris va néixer l’any passat i compta a dia d’avui amb 25 membres. Agrupa estudiants de tot Catalunya amb l’objectiu de difondre i promoure la música orquestral sota l’aixopluc de l’Escola de Música de Gràcia. La JOU també dóna l’oportunitat de continuar el seu camí als músics universitaris que assoleixen el Grau Professional a qualsevol conservatori o que volen seguir d’alguna manera amb la seva formació i la seva vinculació al món de la música.

Tres concerts més fins a final d’any
La programació del cicle ‘Masquefa sona bé’ continuarà al setembre i inclourà uns altres tres concerts més fins a final d’any: Calidae (4 de setembre), la Cobla Contemporània (19 d’octubre) i Moby Dixie (que tancarà el cicle el 30 de novembre). Tots els concerts, gratuïts, es faran a la Sala Polivalent.

El cicle l’organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament amb la coordinació i producció musical de Jordi Tomàs, amb l’objectiu de divulgar i promocionar la música de qualitat i de més difícil comercialització. La programació dóna a conèixer diverses maneres d’interpretar la música, representades per formacions i intèrprets de caires variats.

(Consulteu la programació)