La nombrosa família esportista de Masquefa es va tornar a vestir de gala divendres per acomiadar la temporada 2008/2009.

La Nit de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament, va reconèixer la dedicació i l’esforç de les entitats del món esportiu al llarg de tot l’any.Així, es van lliurar guardons a totes les entitats i clubs i també es van premiar els esportistes masculins i femenins més destacats.

En aquesta ocasió van pujar a l’escenari habilitat al pati de l’escola El Turó 24 clubs i entitats i 26 esportistes. L’alcalde, Xavier Boquete, i el regidor d’Esports, Enrique Gómez, van ser els encarregats de lliurar-los els trofeus.

La celebració va tornar a posar de manifest l’excel•lent estat de forma que viu l’esport masquefí. Més de 600 persones van assistir al sopar popular amb què es va posar el punt final a una temporada que ha tornat a estar plena d’èxits per als equips de casa nostra. De tota manera, la Nit de l’Esport vol ser un reconeixement, al marge dels resultats, a la tasca que els clubs, entitats i esportistes fan per fomentar el saludable hàbit de fer esport i a la vegada per promocionar la vila de Masquefa més enllà de les seves fronteres.

Després del sopar popular, una fideuà servida pels membres de l’Escola de Futbol Base i el Futbol Club Masquefa, i del lliurament dels guardons, els assistents també van poder gaudir d’un ball amb l’Orquestra Pacífic que es va allargar fins a la matinada.