Diumenge 25 de desembre, la Sala Polivalent de la Fàbrica Rogelio Rojo s’engalanarà per acollir una nova edició d’aquesta festa amb música, diversió i sorpresa per als assistents. L’aforament és limitat i les entrades ja es poden adquirir de forma anticipada.

Masquefa acollirà aquest proper diumenge 25 de desembre, dia de Nadal, una nova edició de La Nit en Blanc; un dels esdeveniments lúdics que ha arrelat amb més força i més seguiment al municipi al llarg dels darrers anys. L’activitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament i de l’entitat Masquefa Trail, es durà a terme a la Sala Polivalent de l’antiga Fàbrica Rogelio Rojo. L’aforament a la festa és limitat i les entrades ja es poden adquirir als comerços Llibreria Moral, L’Estanc, Set Dies, Sueños de Frida i Masquefísic.

L’organització ha dissenyat per a l’ocasió una festa dividia en dues parts. Una sessió de tarda amb música per a tots els gustos i per a totes les edats (de 17:30 h. a 21:30 h.), dirigida especialment per a famílies (8€); i una de nocturna (de 23 h. a 05 h.), per a majors de 18 anys (12 €). En ambdues festes, les grans protagonistes seran la música, la diversió i les sorpreses; tot, rodejat d’un ambient elegant i nadalenc.

L’Ajuntament fa una crida als masquefins a prendre part de La Nit en Blanc i a gaudir d’unes bones festes nadalenques.