La nova llar d’infants que l’Ajuntament de Masquefa ha fet a La Beguda obrirà portes aquest dilluns vinent, 29 de setembre.
 
El nou equipament s’ha fet en un temps rècord, ja que en només dos mesos s’ha reformat íntegrament l’antiga escola Francesc Mata i Sanghés per convertir-la en llar d’infants.
 
Amb el nou centre es garanteix que cap infant de Masquefa es quedi sense plaça i també que tots els nens i nenes de La Beguda puguin ser escolaritzats al seu poble. Fins ara La Beguda no tenia llar d’infants i les famílies havien de dur els fills en centres de poblacions veïnes.
 
L’obra ha consistit a fer de nou l’interior de l’escola i també s’ha treballat en l’exterior de l’edifici per millorar-ne l’accessibilitat. El nou centre té capacitat per a 30 places i disposa de dues aules amb dormitoris i una zona d’aigua compartida. També té un despatx, serveis adaptats i una cuina office.
 
L’actuació ha comptat amb un pressupost de 165.000 euros, finançats per l’Ajuntament masquefí. Tots els treballs han anat a càrrec de Contruccions Masquefa i d’industrials del municipi.