Masquefa va viure divendres una Nit de l’Esport amb novetats destacades. El certamen que posa el punt final a la temporada i brinda un reconeixement a tots els clubs de casa nostra va estrenar aquest any un nou format, resultat del treball en equip de la regidoria d’Esports i les entitats esportives.

Més de 400 persones es van reunir al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo per sopar plegades, aquest any amb un doble menú –infantil i adult- cuinat per La Paella de l’Isma i servit pels voluntaris del FC Masquefa i la Cofradía. Després van riure de valent amb el transgressor xou del popular humorista Jordi LP.

Aquest any La Nit de l’Esport va guardonar els tres millors esportistes i les dues millors entitats de la temporada, i va fer també quatre reconeixements especials a altres esportistes per la seva trajectòria i esforç. Una disco mòbil va allargar la gresca fins a la matinada.

Millors esportistes i clubs de la temporada

● Iker Valderrama Palma. Amb només 12 anys s’ha proclamat Campió del Món en la modalitat KI de kickboxing en la categoria de 35 a 40 quilograms. Va guanyar el campionat mundial que es va disputar del 30 d’abril a l’1 de maig a Lloret de Mar, amb 500 lluitadors de 50 països entre totes les categories.

● Santi Sagués Esteve (Club Esportiu de Tir). En Alta Precisió en Carrabina BR-50 Stock ha estat Campió d’Espanya 2014, Campió de Catalunya 2013 i Campió del Trofeu Generalitat 2013. En F-Clas en carrabina restricted ha quedat Sotscampió del Trofeu Generalitat 2013. I en la Lliga del Club de Tir ha acumulat títols: Campió d’Alta Precisió en Carrabina BR-50 Stock, Sotscampió de Bench Rest en Fusell mires obertes, Sotscampió de Pistola d’Aire, 3r en Pistola Standard, i 3r en Pistola Foc Central. El president del club va recollir el guardó en nom de Sagués.

● Stella Gómez (L’Alzinar-Taekwondo). Va aconseguir la Medalla d’Or en el Campionat celebrat a Piera de tècnica i poommses, així com també la Medalla d’Or a la millor esportista d’aquest esdeveniment. També va ser convidada personalment pel Campió d’Europa de tècnica i poommses al Campionat que es va celebrar a la localitat de Terrassa, en el qual va quedar en un meritori quart lloc.

● Equip Sots-25 del Club Bàsquet Masquefa. Un equip molt jove i amb un futur increïble que ha assolit l’ascens a Tercera Catalana, justa recompensa a tota una temporada d’esforç, millora i tenacitat per remuntar els resultats adversos. Uns jugadors que sempre ho donen tot i no defalleixen en cap moment.

● Club Petanca Masquefa. Pel seu esforç i dedicació, que l’han portat a assolir l’ascens del 4t lloc al 3r en Promoció Masculí.

Reconeixements especials

● Joan Manel Marcos Solias (jugador del Club Patí Masquefa). Aquesta temporada ha finalitzat la seva trajectòria esportiva professional. Va començar al Club Patí Masquefa el 1983, amb 2 anys, i va deixar el club als 16 per anar al CP Piera, on va jugar en les categories júnior i sènior, a la Lliga Nacional Espanyola. Després va jugar una temporada a l’OK Lliga, dues a Nacional Espanyola i cinc a Nacional Catalana. Amb 26 anys va tornar al Club Patí Masquefa, aconseguint l’ascens a Primera Catalana i a Primera Nacional Catalana, compaginant-ho amb la tasca d’entrenador d’equips base.

● Marta González Sánchez (equip sènior femení del Club Bàsquet Masquefa). Perquè ha estat un exemple de constància i esforç, tant en el seu equip com a jugadora, com en l’equip dels menuts com a entrenadora. Per saber transmetre la seva alegria i ganes de viure a tots els qui l’envolten, perquè la seva és una història d’esforç i superació, un exemple a seguir per moltes persones que s’esforcen per arribar als seus somnis. Per la seva valentia i perquè, enfront de les adversitats, ha sabut tirar endavant. I perquè des del primer moment va decidir que cap obstacle seria un impediment a la seva vida.

● José Martínez Marsa (capità de l’equip aleví del Futbol Club Barcelona). S’ha proclamat Campió de la Lliga 2013-2014, Campió Internacional MIC de Palamós 2013-2014, Campió en el torneig Brumete jugat a Lima (Perú), i Campió en el torneig BBVA Intercontinental disputat també a Lima.

● Gustavo Mansilla, Núria Pons, Rosa M. Mas i Juan Carlos Trueba. En agraïment al gran esforç que fan aquests autèntics campions.

La gran família esportiva de Masquefa
A més dels esportistes i clubs guardonats, durant la Nit de l’Esport també es va lliurar una placa commemorativa a la resta d’entitats esportives de la vila en agraïment a la seva tasca:

● A Fondu Competició
● Associació de Motoristes S4133
● CE Gas a Fons
● Club de Tir Esportiu
● Club Excursionista Anoia
● Club Patí Masquefa
● Club Patinatge Artístic Masquefa
● Club Twirling Can Parellada
● Futbol Club Masquefa
● Futbol Sala Espardenya
● Masquefa Slot
● Masquefa Tennis Taula
● Moto Club Verds Masquefa
● Societat de Caçadors l’Esquirol
● Unió Ciclista Masquefa
● L’Alzinar-Aeròbic
● L’Alzinar-Taekwondo
● Gim Dolça
● Bonavista Gym