L’equipament podrà acollir un màxim de 175 persones per torn.

L’Ajuntament de Masquefa ha acordat aquest mes de juliol reduir l’aforament màxim de la piscina de l’Alzinar durant la temporada d’estiu.

L’equipament va obrir les seves portes el passat 27 de juny amb un aforament màxim del 75% (272 persones). Amb tot, l’augment de brots i de positius de Covid-19 detectats al llarg dels darrers dies en diferents punts del país i amb l’objectiu de garantir el benestar i la salut dels veïns i el compliment de totes les mesures de seguretat i d’higiene establertes, el consistori ha optat per reduir fins al 50% (175 persones) l’aforament màxim de la piscina en cada torn.

L’Ajuntament, a més, recorda que en tot moment cal mantenir les distàncies de seguretat. Finalment, no es pot deixar material per a la pràctica de natació. Aquestes normatives se sumen al reglament vigent de la piscina d’estiu i podran ser modificades segons determinin les autoritats sanitàries. A més, arreu de l’equipament s’han habilitat cartells amb informació sobre les mesures preventives del Covid-19 i sobre les actuacions de neteja i desinfecció que es fan diàriament a la instal·lació.

Compra d’entrades

La piscina de l’Alzinar obre de dilluns a diumenge en torn d’11 h a 19.45 h (de 15 h a 15-45 h la piscina tancarà per tasques de neteja i desinfecció). Els abonaments es poden adquirir a través d’aquest enllaç, a la recepció del Complex Esportiu Municipal (CEM) de Masquefa, o a la recepció de l’Alzinar. També pots comprar les entrades puntuals i el pac de 10 banys a la recepció de l’Alzinar; no es faran devolucions a causa de condicions meteorològiques desfavorables; i per accedir al recinte s’haurà d’ensenyar el DNI.

Per a més informació sobre els preus i els abonaments podeu trucar al telèfon 93 135 14 09 o personar-vos a la recepció del CEM Masquefa.