La previsió és que les obres s’iniciïn durant el darrer trimestre d’aquest any 2017.

L’Ajuntament de Masquefa ha iniciat aquest mes de juliol els tràmits per construir una coberta a la piscina municipal del camp de futbol. El consistori traurà a licitació pública els treballs de construcció i la previsió és que les obres s’iniciïn durant el darrer trimestre d’aquest any 2017.

L’actuació tindrà una durada aproximada de set mesos i permetrà que els masquefins puguin fer ús d’aquest equipament públic al llarg de tot l’any. La coberta cobrirà tant la piscina, com la zona de vestidors i el bar-restaurant. En paral·lel, el projecte també contempla l’habilitació d’instal·lacions tèrmiques de biomassa. L’actuació té un cost total de 2.233.771€.

Un equipament de primer nivell per al municipi i la comarca

Amb aquesta inversió, l’Ajuntament de Masquefa aposta decididament per consolidar al municipi una oferta lúdico-esportiva de màximes garanties i adaptada als gustos i necessitats de tots els veïns; que tingui recorregut durant els mesos d’estiu, però també durant tota la resta del curs. Una aposta que enguany ja ha començat a donar els seus fruits amb un nou rècord d’abonaments per a la temporada d’estiu –més de 2.100 inscrits– a la piscina municipal del camp de futbol i la piscina de l’Alzinar. Tot un èxit que permetrà diversificar, reforçar i potenciar l’oferta d’oci estiuenc a la vila de cara al futur.