La nova piscina municipal d’estiu va tancar diumenge, 13 de setembre, la primera temporada amb un balanç que supera les previsions més optimistes. En aquest primer estiu s’han fet fins a 950 carnets, entre abonaments de temporada individuals i familiars. A més, s’han venut un total de 1.613 entrades puntuals a usuaris que han utilitzat les instal·lacions de manera esporàdica. I això malgrat que la temporada ha estat més curta de l’habitual, ja que la piscina va obrir portes el dilluns 20 de juliol, després del cap de setmana de la inauguració.

La gran majoria dels abonaments i carnets es van fer ja durant els primers dies de la temporada. Pel que fa a la venda d’entrades puntuals, el nombre més elevat (fins a 1.011) es va registrar durant l’agost, el mes amb més dies de piscina.

En aquesta primera temporada les instal·lacions han estat usades per masquefins de totes les edats, consolidant-se com una piscina familiar i per a tots els públics. Els usuaris han valorat molt positivament l’equipament i els serveis que ofereix.

Situat en la zona esportiva on ja hi ha el camp de futbol, les pistes de pàdel i un gimnàs també estrenat aquest estiu, l’equipament disposa d’una piscina per a adults (amb una làmina d’aigua de 312,5 m2 i una profunditat que oscil·la entre 1,30 i 1,80 metres) i una piscina per a infants (amb una làmina d’aigua de 140 m2 i una profunditat d’1 metre). En aquest segon vas hi ha, a més, una zona d’spa i una zona d’aigua per a nadons amb molt poca profunditat (30 centímetres). El complex té una gran platja de gespa amb parasols, una caseta de fusta que acull la recepció i el servei de bar, i un parc infantil amb un gronxador amb forma de vaixell.

Aquesta piscina d’estiu és la primera fase de la futura piscina coberta de Masquefa, amb la qual l’Ajuntament vol resoldre una assignatura que el municipi té pendent: poder disposar d’un equipament que doni servei tant a l’estiu com a l’hivern, evitant així que els masquefins hagin de marxar fora. La piscina d’estiu ja s’ha construït de manera que, en una segona fase, se’n pugui fer el cobriment amb una coberta retràctil.