Tot i el mal temps que va fer dissabte, la Festa del Dia d’Andalusia va tornar a demostrar el seu gran poder de convocatòria, omplint la Sala Polivalent. Els assistents van gaudir d’aquesta celebració que, cada any, organitza la ‘Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores’ amb l’objectiu de reunir la comunitat andalusa i recordar així les seves arrels.
Molts veïns de Masquefa, i d’altres localitats veïnes, van gaudir de les diferents actuacions de la festa, que va començar cap a les 8 del vespre i es va allargar fins pràcticament les 11 de la nit.
A l’escenari de la Polivalent hi van actuar ‘De Inspiración’, un quadre flamenc de Los Tarantos amb Laura Santos, Sergio Murillo, Cesar Moreno, Rebeca Monasterio i Mª José González; també hi va actuar l’escola de ball de ‘La Cofradia’; Manuel Cerro Flores va fer una lectura dels seus poemes i la cançó va anar a càrrec de José Luis Lobo. Tot això, amenitzat i presentat per José Barba, més conegut com ‘El Fary’.
La ‘Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores’ vol donar les gràcies a totes les persones que van col·laborar i van fer possible que la festa fos un èxit, tot i la pluja.