L’Ajuntament fa una crida a la col·laboració ciutadana i a posar-se en contacte amb els cossos de seguretat si es detecta la presència d’aquests adhesius en habitatges del municipi. 

La Policia Local informa als veïns que avui divendres 4 d’agost s’ha detectat al municipi la presència d’uns adhesius enganxats a portes de diferents habitatges de la vila. En aquest moment s’està investigant la finalitat de la col·locació dels adhesius, però podrien utilitzar-se per part d’algun grup o organització per tal d’identificar aquells edificis de Masquefa que serien susceptibles de ser ocupats de forma il·legal.

Per tal d’actuar amb conseqüència i poder retirar els adhesius, la Policia Local fa una crida als masquefins a col·laborar i posa a disposició de tots els veïns els números de telèfon 93 772 60 25 (Policia Local), 112 (Emergències) i 670 06 07 18 (Protecció Civil) perquè en cas que detectin la presència d’aquests adhesius n’informin als diferents cossos de seguretat. Amb tot, la Policia Local ja ha començat a actuar per retirar tots aquells adhesius dels quals se’n té coneixement.