L’Ajuntament, per tal de millorar la recollida porta a porta dels residus voluminosos, ha ampliat el servei. Així, a partir d’ara es recolliran tres dies a la setmana: els dilluns, dimarts i divendres.

Tots tres dies es farà la recollida al centre urbà de Masquefa; els dilluns donarà servei al Maset; els dimarts a Can Parellada, i els divendres a Can Quiseró, La Beguda Alta i Can Valls.

Amb aquesta mesura es pretén destinar més recursos a les urbanitzacions que concentren més habitants i evitar trobar residus al carrer.

Els voluminosos (electrodomèstics i mobles vells, i d’altres residus de grans dimensions) els recull a domicili un vehicle de la Fundació Engrunes i els porta fins a la deixalleria municipal. D’aquesta manera, s’evita que els carrers de Masquefa s’omplin de trastos vells.

La recollida dels residus voluminosos porta a porta és una iniciativa de l’Ajuntament per fomentar la recuperació, valorització i reutilització, i sensibilitzar dels avantatges que la recollida selectiva comporta per al medi ambient i la societat.

Truqueu al 93 708 60 96
Per usar el servei només cal trucar al telèfon de la deixalleria (93 708 60 96) i sol•licitar la recollida.

Residus que es recullen:
Als comerciants:
. cartró, piles, fluorescents, radiografies i oli vegetal

Als vilatans i vilatanes:
. mobles i electrodomèstics

Indicacions per a una correcta recollida
. Per al cartró: doblegueu totes les caixes i deixeu-les en una pila. Deixeu la pila a la porta de l’establiment quan tanqueu al migdia (l’horari de recollida és de 14h a 16h).

. Per a l’oli vegetal: ompliu garrafes de 8 litres i truqueu a la deixalleria quan en tingueu 2 de plenes

. Per a les piles: aviseu a la deixalleria quan estigui el contenidor ple

. Per als fluorescents: truqueu quan en tingueu 30 unitats. Feu 3 paquets de 10 piles cadascun.