La vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega, presidirà aquest diumenge, 27 de març, la inauguració del nou camp de futbol de gespa artificial i els nous vestidors, acompanyada de l’alcalde, Xavier Boquete, i les autoritats locals.

La inauguració vol esdevenir una festa esportiva i vilatana. Començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb la presentació dels equips de futbol de Masquefa. A les 7 es farà el protocol·lari acte inaugural, i a 2/4 de 8 una visita a les instal•lacions, que acabarà amb un berenar.

El nou camp de futbol de gespa artificial ha dotat als clubs de Masquefa d’unes instal•lacions de primer nivell per als seus entrenaments i competicions. L’actuació s’ha completat amb la construcció d’uns nous vestidors, un edifici de dues plantes i gairebé 1.200 metres quadrats que disposa de dos vestidors de grup de 55 m2 cadascun, 2 vestidors també de grup de 40 m2, 3 vestidors per als àrbitres i tècnics de 12 m2, serveis, infermeria i magatzem.

La construcció del camp de futbol i els vestidors s’ha finançat gairebé en la seva totalitat gràcies als ajuts que l’Ajuntament ha aconseguit del govern de Madrid.