La Zona Lliure continua amb les activitats per sensibilitzar els joves envers al col•lectiu de persones amb discapacitats. Així, si aquest mateix mes ja va fer una activitat sensibilitzadora sobre la discapacitat visual, divendres passat en va dur a terme una altra (anomenada “Joc de l’oca sense barreres”) per contribuir a que els joves siguin conscients de les dificultats que pateixen les persones amb mobilitat reduïda.

L’activitat consisteix en un joc de gran format basat en el tradicional joc de l’oca. Aquest joc es planteja com un element eminentment sensibilitzador en què, mitjançant diverses proves participatives i dinàmiques, els joves que no tenen mobilitat reduïda poden experimentar les sensacions que sovint tenen les persones amb aquesta discapacitat.

Les caselles del Joc estan pensades per fer ‘viure’ als joves participants una limitació sensorial o física que els familiaritzi amb les dificultats de les persones amb aquestes disminucions, per tal d’afavorir els seu coneixement, i comprensió i, per tant, la sensibilització.

El material està adaptat perquè les persones amb discapacitat també puguin participar-hi.