L’Ajuntament permetrà l’entrada gratuïta a totes les persones des del 27 fins al 29 de juny.  Les persones que gaudeixin d’aquesta gratuïtat hauran de ser veïns de Masquefa i acreditar-se com a tal amb el document oficial a la recepció de la piscina. 

Des de dijous 27 i fins al dissabte 29 de juny, coincidint amb la fi de l’episodi d’onada de calor que pateix Catalunya, l’Ajuntament habilitarà l’accés gratuït a la piscina municipal d’estiu de L’Alzinar.

Amb aquesta mesura excepcional, el consistori –que assumirà els costos de l’entrada- pretén ajudar als veïns a combatre l’episodi de temperatures extremes després d’activar-se a tota Catalunya l’Alerta per onada de calor del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT).

Les persones que gaudeixin d’aquesta gratuïtat hauran de ser veïns de Masquefa i acreditar-se com a tal amb el document oficial a la recepció de la piscina. L’horari habitual de la piscina municipal de L’Alzinar és de dilluns a diumenge, d’11 h a 20 h, i en cas de completar-se l’aforament màxim a la instal·lació com a conseqüència d’aquesta mesura temporal i excepcional, es deixarà entrar a la piscina als usuaris a mesura que aquesta es vagi buidant.

En aquest sentit, l’Ajuntament emplaça a la població a fer un ús respectuós de l’equipament i a seguir els consells contra l’onada de calor; i agraeix als veïns la seva predisposició i suport per fer efectiva aquesta mesura.