El consistori instal·larà noves portes corredisses amb un alt sistema de seguretat que permetrà configurar automàticament la seva obertura i tancament i l’accés i control.

Amb l’objectiu de garantir la plena seguretat i l’accessibilitat universal als espais públics i als equipaments compartits, l’Ajuntament de Masquefa durà a terme properament tasques d’arranjament als accessos generals del Centre Tecnològic Comunitari (CTC).

Els treballs és previst que es duguin a terme del 4 a l’11 de juny i consistiran en la substitució de les actuals portes d’accés al recinte per noves portes corredisses d’una amplada superior que facilitaran l’entrada a l’equipament a les persones amb mobilitat reduïda. En paral·lel, les noves portes corredisses també incorporen un alt sistema de seguretat que permetrà configurar automàticament la seva obertura i tancament i l’accés i control.

Carles Mernissi, regidor de Promoció Econòmica, explica que “tots els veïns han de poder accedir de forma segura i adaptada als equipaments públics, siguin quines siguin les seves condicions físiques o limitacions. El nostre objectiu és facilitar l’autonomia personal i la integració social i professional de tots els masquefins”.

Mentre es duguin a terme i segons avancin els treballs, els usuaris hauran d’accedir al CTC per la porta de Masquef@ula (Av. Catalunya, 62), la del viver d’empreses (Av. Catalunya, 60) o a través del pati de La Fàbrica Rogelio Rojo.  A més, la realització dels treballs comportarà el tancament del CTC el proper divendres 8 de juny, de les 16.30 h. a les 19 h.