Aquest mes d’octubre es duen a terme treballs de substitució de l’arbrat i de reparació de les voreres en aquesta zona de la vila. L’actuació forma part del Pla de mobilitat municipal.

La gestió eficaç de les necessitats del dia a dia i el manteniment d’una via pública de qualitat ocupen, des del primer dia, una posició central entre les prioritats del govern municipal. En aquest sentit, aquest mes d’octubre s’efectuen les obres d’arranjament del carrer Font del Roure.

Els treballs de reparació en aquesta zona del municipi consisteixen en la substitució de l’actual arbrat; les arrels del qual, amb el pas dels anys, han anat malmetent poc a poc part de la vorera. En alguns casos, a més, també ha provocat petits estralls a l’entrada d’algunes parcel·les privades. Per tot plegat, amb la voluntat de donar una resposta ràpida i eficaç a les necessitats dels veïns de Masquefa, la Regidoria d’Obres i Serveis actua preventivament fent un canvi en l’arbrat d’aquesta zona.

Les obres, que formen part del Pla de mobilitat, també inclouen l’arranjament de les voreres del carrer Font del Roure. En paraules del regidor d’Obres, Serveis i Via Pública, Enrique Gómez, aquests treballs són “una feina de posada a punt totalment necessària si volem que aquest carrer segueixi sent un espai de pas i convivència segur per als veïns i vianants”.

En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la comprensió i col·laboració per part dels veïns de la zona en el desenvolupament d’aquestes tasques necessàries per al bon manteniment de la via pública.