L’Ajuntament de Masquefa busca fotografies històriques i actuals que mostrin dones de la vila treballant per a fer una exposició local itinerant amb motiu dels actes de commemoració del Dia de la Dona Treballadora.

Les persones interessades a col·laborar en aquesta iniciativa poden lliurar les fotografies fins el dia 18 de gener vinent. Les fotos es poden entregar de diverses maneres: al correu electrònic donatunaoportunitat@masquefa.net; en CD a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, i en format paper al centre tecnològic Masquef@ula, on seran escanejades i retornades a l’instant.

D’entre totes les fotografies que es presentin, una comissió tècnica escollirà les imatges que acabaran formant part de l’exposició itinerant. També s’editaran exemplars digitals que recolliran totes les fotografies.

Les persones que cedeixin fotografies ompliran un full autoritzant l’Ajuntament a fer ús del seu nom i fotografia.

L’exposició es podrà visitar de març a maig

La inauguració de l’exposició, que es podrà visitar en diversos espais durant els mesos de març, abril i maig, tindrà lloc el dia 3 de març, a l’Ajuntament de Masquefa. La mostra de fotografies de dones treballadores s’instal·larà també a la Torre dels Lleons (seu de l’Àrea de Serveis Personals), a la biblioteca municipal, al Centre d’Atenció Primària (consultori mèdic), a l’Escola Bressol La Baldufa, a les escoles CEIP El Turó i CEIP Font del Roure, i a Fira Futur.