Amb motiu del Dia del Mestre, l’Ajuntament prepara per al 27 de novembre un acte de reconeixement als professionals de l’educació que porten més de 25 anys exercint la docència a l’escola pública de Masquefa i La Beguda. L’acte, que tindrà lloc a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, inclourà també una exposició amb fotografies històriques i material escolar antic.

És per això que l’Ajuntament fa una crida perquè totes aquelles persones que conservin fotografies antigues sobre les escoles del municipi i material escolar de l’època -com ara llibretes de cal·ligrafia i mapes, entre altres- el cedeixin per poder preparar l’exposició. Tothom qui ho vulgui pot dur les fotografies i el material a l’Ajuntament (C/ Major, 93), de dilluns a divendres, en l’horari de 9 del matí a 3 de la tarda.

(En aquest enllaç us podeu descarregar el full d’autorització per a la cessió temporal del material i la seva exhibició en l’exposició).

A més, també s’està treballant en un recull històric de les escoles a Masquefa i La Beguda que es publicarà en el proper número de la revista municipal ‘Masquefa Batega’, el mes de desembre vinent.