L’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Igualada, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, i l’Ajuntament de Masquefa han signat un conveni de col•laboració perquè els estudiants d’aquests dos centres puguin usar gratuïtament les instal•lacions i equipaments tecnològics del CTC, concretament l’espai de formació Masquef@ula, per connectar-se a Internet, fer treballs i estudiar.

El conveni el van signar el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Antoni Giró, i l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete. L’acord té una durada inicial de tres anys, a partir dels quals es podrà prorrogar anualment.

Al Centre Tecnològic Comunitari els estudiants de l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Igualada i de la Universitat Politècnica de Catalunya hi trobaran unes instal•lacions i uns equipaments informàtics i tecnològics ideals per al desenvolupament de la seva tasca. Masquef@ula disposa d’un espai de lliure navegació a Internet, equipament amb ordinadors d’última generació, amb capacitat per a 17 usuaris.

Des que va entrar en funcionament, a principi d’any, el Centre Tecnològic Comunitari ha rebut les visites de diverses institucions interessades en usar les seves instal•lacions.