Des d’aquest mes de gener, l’espai ja ha començat a ser utilitzat per les escoles i per diferents equips i clubs esportius del municipi que ara ja disposen d’un espai més a la vila per a poder entrenar-se.

L’Ajuntament de Masquefa ja ha donat per finalitzada la primera fase del projecte de construcció del futur pavelló poliesportiu municipal, i que ha consistit en la instal·lació de tota la coberta de la pista i d’un nou sistema d’il·luminació que permet l’ús de l’equipament en horaris sense llum solar.

Des del mes de gener, l’espai ja ha començat a ser utilitzat per les escoles -durant l’hora d’esbarjo- i per diferents equips i clubs esportius del municipi que ara ja disposen d’un espai més a la vila per a poder entrenar-se.

Al llarg de les properes setmanes, el consistori també durà a terme petits treballs de posta a punt; com ara, la imprimació de les línies de la pista o la col·locació d’un tancament perimetral per habilitar l’equipament a la pràctica d’esports com l’hoquei. Ara, un cop coberta la pista, l’objectiu de l’equip de govern és, en una segona fase, començar les obres que permetin culminar la construcció definitiva d’aquest segon Pavelló Poliesportiu de Masquefa i donar resposta a les necessitats expressades pels veïns i el teixit esportiu i educatiu local.