La durada dels contractes és de sis mesos amb l’objectiu que el nou personal executi determinades funcions relacionades amb els diferents llocs de treball.

L’Ajuntament de Masquefa ha incorporat aquest mes de juny dos operaris de la Brigada d’Obres i Serveis a jornada completa, un altre operari de la Brigada d’Obres i Serveis a jornada completa amb caps de setmana, i un agent cívic a mitja jornada. 

La contractació d’aquestes quatre persones ha estat possible gràcies a la concessió del fons de prestació “Plans Locals d’ocupació” en el marc de la convocatòria del catàleg 2024 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2024-2027 de la Diputació de Barcelona.

Els Plans d’Ocupació, generant oportunitats laborals

Els principals objectius que persegueixen els plans locals d’ocupació són contribuir a rebaixar les taxes d’atur als municipis de la demarcació, millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic dels territoris de Barcelona. Per a més informació, podeu visitar aquest espai del web de la Diputació de Barcelona.