Dimarts van començar a treballar unes altres 8 persones que es trobaven a l’atur i a les quals l’Ajuntament ha pogut donar feina temporalment mitjançant un pla d’ocupació finançat per la Diputació de Barcelona. En concret s’han contractat 1 paleta oficial de segona, 1 instal·lador oficial de segona, i 4 operaris de manteniment –els quals s’han incorporat a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis-, així com 2 agents cívics que desenvoluparan tasques d’atenció i informació a la ciutadania. A totes aquestes 8 persones se’ls ha fet un contracte de 6 mesos de durada, a jornada complerta.

17 persones contractades en el que portem d’any
Aquestes 8 contractacions s’afegeixen a les altres 9 persones en situació d’atur que l’Ajuntament ja va contractar al gener, també per a 6 mesos i a jornada complerta, amb aquest mateix pla d’ocupació. Es tracta d’un pla impulsat amb una subvenció de 166.289,17 euros de la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa complementari de foment de l’ocupació local.

A més d’aquesta convocatòria, durant el darrer any l’Ajuntament va poder donar feina temporalment a unes altres 20 persones en atur amb altres plans d’ocupació subvencionats pel SOC de la Generalitat o amb aportacions de la Diputació i el Consistori. Amb aquests plans d’ocupació es vol fomentar l’ocupació al municipi i pal·liar la taxa d’atur derivada de la crisi.