El nou perfil s’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament per la transparència comunicativa i l’agilitat informativa.

Segueix el nou facebook de l’Ajuntamnt aquí.

L’Ajuntament de Masquefa segueix treballant per tal de fomentar una major transparència, proximitat i relació directa amb la ciutadania. És per això que la Regidoria de Comunicacions ha creat i posat en marxa la pàgina oficial de facebook de l’Ajuntament, que ve a sumar-se i complementar les eines comunicatives i informatives ja existents en l’actualitat, com ara el web municipal, el twitter, el butlletí Masquefa Batega i Ràdio Masquefa.

Amb la creació d’un compte propi de facebook, l’Ajuntament aprofundeix en la seva aposta per les noves tecnologies de la informació i les eines digitals com a vehicles útils i necessaris en el camí cap a un municipi cada dia més modern, transparent i obert. Aprofitant la immediatesa i versatilitat que ofereix aquesta popular xarxa social, l’Ajuntament pretén dotar els masquefins d’un canal comunicatiu que alhora serveixi com a eina de participació.

Daniel Orellana, regidor de Comunicacions, ha fet una crida als veïns i les entitats del municipi a fer-se seguidors de la nova pàgina de facebook de l’Ajuntament, que ha definit com "una nova passa en l’acostament de la gestió municipal i el dia a dia del consistori als masquefins".

Segueix el nou facebook de l’Ajuntament aquí.