L’Ajuntament de Masquefa ha presentat públicament avui dijous la quarta edició d’aquest popular cicle de música estable, que oferirà al llarg del 2017 un total de vuit concerts gratuïts. Jordi Molina, reconegut intèrpret de tenora, serà l’artista encarregat d’obrir el cicle diumenge 19 de febrer.

El IV ‘Masquefa sona bé’ veurà la llum aquest cap de setmana. L’Ajuntament de Masquefa, en el seu compromís d’apostar per la cultura com a eina de desenvolupament i dinamització social, engega aquest diumenge 19 de febrer una nova edició d’aquest popular cicle de música, que oferirà al llarg de tot un any un total de vuit actuacions musicals gratuïtes de diferents estils i dissenyades per satisfer totes les inquietuds, gustos i interessos del públic.

Aquest dijous 16 de febrer el consistori ha presentat públicament en roda de premsa el cartell i les principals novetats que presenta enguany aquest cicle organitzat per la Regidoria de Cultura amb la coordinació, producció i col·laboració directa del masquefí Jordi Tomàs. Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, assegura que “en només tres anys, aquest projecte ja s’ha consolidat com un cicle de música estable de referència al municipi i a la comarca. Enguany, gràcies a la bona acollida i a l’èxit que ha tingut entre els masquefins, hem decidit ampliar el nombre de concerts amb l’objectiu de fer-lo arribar al màxim de gent possible”.

El marc escollit per acollir el ‘Masquefa sona bé’ serà, com ja és tradició, la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, amb capacitat per a 400 persones. En aquest sentit, Boquete convida tots els masquefins a gaudir del cicle i afirma que “La Rojo és un espai únic que, al llarg dels darrers temps, hem anat adequant progressivament per consolidar-lo com un referent cultural de Masquefa i del territori capaç d’acollir grans projectes col·lectius com aquest”.

Gran acollida del premi de composició musical

Enguany, com a gran novetat del IV ‘Masquefa sona bé’, s’estrenaran les obres finalistes del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2017, impulsat per la Regidoria de Cultura. En aquest sentit, des del consistori es recorda que es poden presentar obres fins al 24 de febrer. Podeu trobar més informació a les bases del concurs. En l’actuació prevista per al diumenge 2 d’abril s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes a càrrec de la Cobla-Orquestra Montgrins.

Un cartell ampli, de qualitat i per a tots els gustos

El cicle aixecarà el teló aquest diumenge 19 de febrer amb l’actuació de Jordi Molina, que presenta el seu treball ‘Matèria del temps’. Com a enamorat de la tenora, aquest instrumentista i compositor presentarà a Masquefa el seu treball més personal.

D’altra banda, el grup 4 No One portarà el diumenge 12 de març, a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, el seu treball ‘A Bit Less’, en què interpreta un seguit de temes emblemàtics dels Beatles. I els següents en passar pels escenaris masquefins seran La Cobla Montgrins i la cantant Susanna del Saz, amb ‘Amando a Manzanero’.

BCN Sax Quartet, Arcattia i Duo Tocatta també formen part d’un cartell ampli i per a tots els gustos, que té la voluntat de difondre i promocionar la sensibilitat i estimació per la música entre els masquefins. L’actuació de Wax & Boogie Rhythm Comb, que ha esdevingut una de les millors propostes musicals del món del blues, servirà com a cloenda del cicle d’enguany.

En el següent enllaç, podeu descarregar el díptic informatiu del ‘Masquefa sona bé’