L’Ajuntament ja treballa en la setena Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa, que es farà el 4 de juny. La fira és un projecte compartit d’entitats, comerços, empreses i Ajuntament per oferir tot un dia d’activitats educatives i de lleure a infants i joves. És també un aparador per mostrar les activitats que entitats i institucions organitzen per als nostres infants i joves.

Col•laboreu-hi!
Per a fer-la possible, la iniciativa requereix de la participació de les empreses i entitats de Masquefa. Així, les que hi vulguin col•laborar poden omplir la fitxa que se’ls ha fet arribar (indicant-hi el tipus de col•laboració que volen fer) i enviar-la, abans del 15 de març, a l’Àrea de Serveis Personals (C/ Creuheta, 33) o a pevmasquefa@masquefa.net.

També us podeu descarregar la fitxa aquí.
(cliqueu aquí si sou una entitat)

(cliqueu aquí si sou una empresa)

Drets i deures dels infants
Un any més, la Fira de la Infància i la Joventut de Masquefa vol sensibilitzar sobre els drets i deures de l’infant, i per extensió dels ciutadans i ciutadanes. La temàtica escollida és ‘El dret a la llibertat d’ expressió i el deure a comprometre’ns a dir la nostra i a respectar els acords que hem pres’.