L’Ajuntament de Masquefa ha sol•licitat al Servei d’Ocupació de Catalunya una subvenció per impartir, per segon any, un curs d’administratiu/va polivalent per a pimes. Aquest curs, que estaria subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat i el Fons Social Europeu, s’adreça especialment a persones que es troben en situació d’atur o amb majors dificultats per accedir al món laboral.

En cas que finalment el SOC concedeixi l’ajut, la previsió és que el curs s’iniciï el dia 2 de novembre. Totes les persones interessades poden demanar més informació al Centre Tecnològic Comunitari (Av. Catalunya, 60 – 93 772 78 28). També poden enviar un correu electrònic a l’adreça hijalbacev@diba.cat.

El curs d’administratiu/va polivalent per a pimes ampliarà aquest any les hores lectives i arribarà fins a les 370. Els mòduls previstos són:

. Entorn empresarial (20h)
. Aplicacions informàtiques bàsiques, administratives i de gestió (130h)
. Tècniques administratives d’oficina (60h)
. Tècniques administratives de la gestió empresarial dels departaments de comptabilitat, comercial i de recursos humans (140h)
. Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en igualtat de gènere (10h)
. Prevenció de riscos (10h)

En cas que finalment el SOC concedeixi la subvenció, l’Ajuntament informarà de les dates exactes del curs i del procés d’inscripció.