Les inscripcions es poden presentar de forma presencial, a La Torre dels Lleons. Consulta aquí tota la informació i la documentació sobre el Casal d’Estiu.

 

L’Ajuntament de Masquefa informa a les famílies que avui dijous 8 de juny s’obre el període de presentació de sol·licituds per al Casal d’Estiu 2017 i que el procés d’inscripció s’amplia fins el proper dimecres dia 14 d’aquest mes.

Les sol·licituds es poden presentar de forma presencial, a la Torre dels Lleons (c/Crehueta, 33), en horari de 09:30 h. a 12:30 h. i de 17 h. a 20 h.

El Casal es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol a les instal·lacions de l’Escola Font del Roure, va dirigit a tots aquells infants que hagin cursat durant el curs 2016-2017 entre P3 i sisè de Primària, i enguany estarà organitzat per la Fundació Pere Tarrés. Consulta aquí tota la informació i la documentació sobre el Casal d’Estiu.

Inscripcions

Les places per al Casal d’Estiu són limitades i per poder tramitar la inscripció cal portar en el moment de realitzar la sol·licitud la següent documentació:

. Fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a
. Fotocòpia del carnet de vacunes
. Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor
. Foto de carnet recent de l’infant
. Dades bancàries per domiciliar el pagament

Consulta aquí el model d’inscripció

Les dates, horaris, preus i serveis del Casal d’Estiu 2017 les podeu consultar a través del següent enllaç. L’Ajuntament de Masquefa fa una crida a les famílies a gaudir d’aquesta proposta estiuenca i de les diferents activitats que es duran a terme al municipi durant els mesos d’estiu.