L’entitat compta des d’aquesta setmana amb un nou espai de treball a la Fàbrica del Cartró per poder ajudar les persones necessitades o amb demandes socials de Masquefa. 

L’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa compta des d’aquesta setmana amb una nova seu al municipi per poder dur a terme la seva activitat. L’Ajuntament, a través d’un Pla d’ocupació local, ha habilitat un espai a la Fàbrica del Cartró per a l’agrupació. Amb aquesta actuació, l’equip de govern ofereix una solució a les necessitats i demandes expressades per aquesta entitat solidària del municipi.

L’acte d’inauguració es va dur a terme aquest dimecres 23 de novembre i va comptar amb la presència de l’alcalde de Masquefa; la presidenta de l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa, Judit Albiol; i representants del Banc d’Aliments i de la cadena de supermercats Aldi. Xavier Boquete, assegura que “l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa fa una gran tasca de suport per arribar a les famílies més necessitades del nostre poble. Per això, volem agrair la tasca que han dut i duen a terme els voluntaris, col·laboradors i persones anònimes que, al llarg dels darrers anys, han contribuït a consolidar aquest projecte tan vital per a Masquefa i els seus veïns”. Per la seva part, Judit Albiol va posar èmfasi en el fet que la nova seu “ens facilitarà molt la feina. Estarem molt més còmodes i podrem respectar la dignitat i anonimat de les persones que ens venen a veure”.

El repte més immediat de l’associació serà aquest cap de setmana amb la celebració del Gran Recapte d’Aliments. En aquest sentit, es recorda que tots aquells masquefins que vulguin participar de l’activitat recollint aliments ho poden fer posant-se en contacte amb l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa a través del telèfon 93 772 67 94; o bé, enviant un correu electrònic a l’adreça agvmasquefa@gmail.com.

L’Ajuntament de Masquefa vol posar en valor la col·laboració i ajuda directa en aquest projecte del Banc d’Aliments, la Creu Roja i la cadena de supermercats Aldi. Alhora, felicita l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa per la feina feta al llarg dels anys i convida l’entitat a seguir treballant colze a colze.

L’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa va néixer d’una iniciativa de la Comissió de la Mobilitat i Supressió de Barreres Arquitectòniques del Consell de Participació i Convivència de Masquefa. Actualment compta amb el suport tècnic, logístic i econòmic de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Masquefa. L’objectiu de l’Associació és ajudar les persones necessitades o amb demandes socials concretes de Masquefa.