El consistori ha adquirit un local de 700m2 al Passeig de la Via que permetrà respondre a les necessitats expressades per ambdós cossos. L’entrada en funcionament del nou espai està prevista per a principis del 2017.

L’Ajuntament treballa diàriament amb l’objectiu de vetllar per a la seguretat de tots els ciutadans de Masquefa. Per tot plegat, i amb el propòsit de dotar la Policia Local i Protecció Civil de les millors eines i equipaments possibles per a dur a terme aquesta tasca tant necessària en les millors condicions, l’equip de govern ha adquirit en propietat recentment un local que es convertirà en la nova seu d’ambdós cossos.

Es tracta d’un edifici de 700 m2 d’estructura ja feta, amb oficines i garatge habilitats per al desenvolupament de les funcions dels cossos respectius i es troba situat al Passeig de la Via. L’adquisició de la seu ha suposat una inversió de 245.000€ i es preveu que pugui entrar en funcionament a principis del 2017, un cop s’hagin enllestit les tasques d’adequació i la instal·lació del sistema elèctric. Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, assegura que “hem d’oferir als veïns i veïnes de Masquefa una gestió eficaç, directa i propera i garantir-los en tots els casos una atenció i protecció adequades. Les actuals dependències han quedat totalment obsoletes i no hi ha la possibilitat d’ampliar-les o millorar-les. Amb aquesta nova seu, en canvi, aconseguirem respondre de forma eficaç a aquestes necessitats.”

El trasllat de l’actual edifici –situat al carrer Major- a la nova seu -ubicada al Passeig de la Via-, permetrà, a la vegada, dotar aquesta zona del municipi d’equipaments municipals i fer extensiva la presència dels cossos de seguretat arreu de Masquefa. En aquest sentit, l’equip de govern referma la seva plena i absoluta confiança en el cos de la Policia Local i en els voluntaris de Protecció Civil en la seva imprescindible tasca de garantir la protecció a tots els ciutadans de la vila.