El Centre Tecnològic Comunitari va acollir divendres una nova edició del taller “Com treure més partit del currículum”, una iniciativa de l’Ajuntament per ensenyar les persones que busquen feina a millorar la seva carta de presentació davant les empreses.

Al taller, impartit per la tècnica Cristina Branera, hi van prendre part set persones, les quals van poder conèixer algunes tècniques per millorar el currículum i van resoldre també els seus dubtes.

On i com trobar feina
Aquesta acció s’emmarca en l’oferta de cursos i tallers gratuïts que l’Ajuntament de Masquefa organitza cada trimestre per ajudar les persones que busquen feina davant l’actual situació econòmica.

Aquests cursos i tallers persegueixen un doble objectiu. D’una banda, ensenyar els participants on poden trobar feina. D’altra banda, mostrar-los com buscar-la.

En el primer àmbit es fan cada trimestre els tallers “La feina a un clic” (per aprendre a aprofitar internet i totes les seves possibilitats per trobar feina) i “Com presentar-se a unes oposicions” (una sortida laboral cada cop més demanada).

En el segon àmbit es fan els tallers “Com treure més partit del currículum” i “Com presentar-se a una entrevista de feina”.