L’AOC ha destacat el consistori masquefí per la seva tasca en transformació digital i govern obert.

El Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha guardonat, en la IX Edició dels Reconeixements Administració Oberta –celebrada a Salou, el passat 2 de juliol–, a l’Ajuntament de Masquefa com un dels deu municipis d’entre 5.001 i 20.000 habitants que més han destacat en la transformació digital i el govern obert en la seva relació amb la ciutadania durant el 2023.

Aquests reconeixements, que distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants i de la naturalesa de l’ens, s’atorguen d’acord amb uns indicadors objectius, l’anàlisi dels webs dels ens i l’ús de determinats serveis de l’AOC. Així, el seu objectiu és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital.

L’alcalde de Masquefa i regidor de Societat Digital, Roger Vàzquez, ha expressat la seva satisfacció “pel reconeixement d’una institució referent al país com ho és l’AOC a la feina ben feta a Masquefa en l’àmbit de la societat digital i la transparència institucional”. I afegeix: “agraeixo la professionalitat i el compromís de tots els treballadors de l’Ajuntament, ja que aquest guardó és gràcies a la constància i bona feina de tothom, per un objectiu comú: fer una administració més oberta, propera i útil per als veïns”.