L’Ajuntament de Masquefa va retre divendres un emotiu homenatge al caporal de la Policia Local Joan Circuns per reconèixer-li i agrair-li els seus 25 anys de dedicació a aquest cos de seguretat.
 
Circuns va estar acompanyat dels seus familiars, dels companys de feina i d’altres policies de poblacions veïnes, dels regidors de l’Ajuntament i de nombrosos treballadors del Consistori i vilatans.
 
 
L’alcalde, Xavier Boquete, va felicitar el caporal per la feina feta durant aquestes dues dècades i mitja i va manifestar que l’Ajuntament “està orgullós” de la seva tasca. A més, va recordar que Joan Circus ha vist com el municipi creixia notablement en aquests anys i, en conseqüència, creixia també el servei que ofereix la Policia Local. L’alcalde va recordar que Circuns va entrar d’agent a la policia masquefina i que avui ocupa càrrecs de responsabilitat. En l’opinió de Boquete, aquest fet demostra “que la gent de casa pot formar-se per ocupar aquests llocs”.
 
 
“Gràcies a la meva família”
Visiblement emocionat, el caporal de la Policia Local de Masquefa va agrair a la seva família “el suport” que li han donat tots aquest anys. D’una banda, als seus pares, “per aportar-me el material genètic per poder fer aquesta feina i per ensenyar-me a fer-la amb il·lusió i constància”. I, d’altra banda, a la seva dona, la seva filla i el seu fill, “que han hagut de fer molts sacrificis per la meva professió”. En aquest sentit, Joan Circuns va recordar “les nits en què tots ens hem despertat per una trucada” o les festes “en què he hagut de marxar deixant-los amb el plat a taula”.
 
Per la seva banda, el sargent de la policia masquefina, Josep Maria López, va encoratjar, en nom de tots els seus companys, “a continuar fent aquesta tasca”. Va afirmar que Circuns “és un bon policia i un bon amic”, a més “d’un exemple per a les noves generacions de policies”.
En l’emotiu acte d’homenatge, Circuns va rebre de mans de l’alcalde una placa commemorativa de cemàrica i una gratificació econòmica.