Ambdues parts mantindran diferents trobades al llarg de l’any amb l’objectiu de tractar i buscar solucions consensuades a les problemàtiques i inquietuds que impliquin al col·lectiu a nivell municipal.

El regidor d’Urbanisme, Enrique Gómez, i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Mernissi, han mantingut aquesta setmana una reunió a l’Ajuntament de Masquefa amb el col·lectiu juvenil d’El Maset. La trobada tenia com a objectiu tractar de primera mà les principals problemàtiques i inquietuds que afecten als joves d’aquesta urbanització masquefina.

Entre els temes que s’han tractat a la sessió hi havia la instal·lació d’un parc d’street workout que permetrà als usuaris fer exercici a l’aire lliure. Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, explica que “conèixer de primera mà la realitat del nostre jovent i mantenir una comunicació directa amb els joves és clau per poder abordar de forma precisa les seves necessitats. Aquesta primera reunió és un punt de partida per seguir treballant de forma coordinada i per donar resposta a les seves inquietuds.” 

Per tot plegat, Gómez posa en valor la voluntat i la predisposició del col"lectiu juvenil a treballar conjuntament amb l’Ajuntament per buscar solucions conjuntes a les diverses problemàtiques.