La formació es durà a terme del 8 de gener al 3 d’abril de 2020 i totes les persones interessades en realitzar aquest curs ja poden fer les preinscripcions al CTC fins al 5 de desembre.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de Masquefa una subvenció per a la realització d’un curs d’anglès A2 adreçat preferentment a persones en situació d’atur, amb l’objectiu que puguin potenciar el seu currículum i, d’aquesta manera, incrementar les opcions de trobar feina.

En què consisteix el curs?

El taller permetrà formar els seus alumnes en l’idioma anglès per tal que puguin expressar-se i interactuar, de forma oral i escrita, en situacions quotidianes; i comprendre i produir textos breus de temes generals que continguin expressions, estructures i lèxic d’ús freqüent.

El curs d’anglès A2 és de caràcter gratuït, l’assistència és obligatòria, té una durada de 190 hores lectives, i es durà a terme al CTC del 8 de gener al 3 d’abril de 2020 en horari de dilluns a divendres, de 09.15 h a 12.15 h.

Com m’hi puc inscriure i quins són els requisits?

En total s’ofereixen fins a 15 places i per poder optar a fer aquesta formació cal estar aturat i inscrit al SOC i tenir un nivell acadèmic mínim de Graduat Escolar. A més, en cas de ser menor de 29 anys també és important estar inscrit al programa de Garantia Juvenil.

Un cop formalitzada la preinscripció, que s’ha de dur a terme al CTC fins al 5 de desembre, a tots els preinscrits se’ls sotmetrà a una prova de nivell equivalent a A1. La setmana del 9 al 13 de desembre es publicarà el llistat d’alumnes admesos i exclosos; i el 19 de desembre se celebrarà una sessió de presentació dirigida a tots els usuaris seleccionats, amb assistència obligatòria. Per a més informació podeu trucar al telèfon al 93 772 78 28.