A partir del mes de setembre, ambdues parts mantindran trobades bimensuals amb l’objectiu de tractar i buscar solucions consensuades a les problemàtiques i inquietuds que impliquin al sector a nivell municipal.

El regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis i Medi Ambient, Enrique Gómez, ha mantingut avui dijous 31 d’agost una reunió a l’Ajuntament de Masquefa amb el col·lectiu local de pagesos. La trobada, que ha estat presidida en tot moment per un clima d’entesa i de cooperació, tenia com a objectiu tractar de primera mà les principals problemàtiques i inquietuds que afecten al sector a nivell municipal.

Entre els temes que s’han tractat a la sessió –que ha comptat amb la presència de Miguel Subirats, Jaume Nadal, Antonio Encina, Manel Encina i Francesc Melic- hi havia els accessos als horts i el camí que connecta el Cementiri municipal amb la població d’Hostalets de Pierola. En aquest sentit, l’Ajuntament s’ha compromès a començar a treballar a partir de la setmana vinent amb els tècnics municipals per tal d’iniciar els tràmits corresponents que permetin impulsar els treballs d’arranjament i millora tant dels accessos com de la connexió amb Hostalets de Pierola.

Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis i Medi Ambient, explica que “el sector de la pagesia viu arreu del país moments certamen complicats. Per això, és la nostra prioritat com a equip de govern dotar els nostres pagesos d’aquelles eines i recursos que els permetin desenvolupar la seva activitat d’una forma digna i adaptada a les seves necessitats”. Per tot plegat, Gómez posa en valor la voluntat i la predisposició del col·lectiu local de pagesos a treballar conjuntament amb l’Ajuntament per buscar solucions conjuntes a les diverses problemàtiques.

En aquest sentit, precisament, un dels compromisos que s’han adquirit durant la reunió d’avui dijous és el d’establir reunions bimensuals entre ambdues parts per tal de tractar de forma periòdica i consensuada les inquietuds del col·lectiu local de pagesos.