Després de l’èxit de participació en la primera edició, la Regidoria de Cultura dóna continuïtat a aquesta proposta digital per fomentar la interacció entre els veïns i la vinculació amb el municipi. El termini de presentació de les imatges, acompanyades de l’etiqueta #FotoMasquefa17, comença l’1 de març i finalitza el 20 d’octubre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb l’objectiu de fer un recull de fotografies per al calendari de l’any 2018 editat per l’Ajuntament, la Regidoria de Cultura engega la segona edició del concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram. En aquest nou certamen, la temàtica de les imatges serà “l’entorn natural paisatgístic” de la vila. A les fotografies, doncs, ha d’aparèixer l’entorn natural de Masquefa sense que hi figuri cap persona. El consistori, a més, informa que quedaran excloses aquelles instantànies de masies que ja es van utilitzar en el calendari de l’any 2010.

Per participar en el concurs, les persones interessades han de penjar imatges a Instagram amb l’etiqueta #FotoMasquefa17. Els usuaris poden compartir tantes fotografies com desitgin, preferiblement en format horitzontal, des de l’1 de març fins al 20 d’octubre del 2017.

El jurat, format per masquefins relacionats amb el món de la cultura, la fotografia i l’art, valoraran la qualitat artística i l’originalitat de les imatges. Després de fer una primera selecció d’instantànies finalistes, el veredicte dels guanyadors es comunicarà en el transcurs de la festivitat de Sant Eloi. Posteriorment, es farà entrega dels premis als tres primers classificats. Al marge de l’exposició de fotografies que es realitzarà durant les festes de Nadal i Reis a la Biblioteca de Masquefa, de totes les imatges presentades se’n seleccionaran 13 per a l’edició del calendari 2018. En el següent enllaç, podeu descarregar tots els requisits i les bases del II Concurs de Fotografia Instagram Masquefa 2017.

La primera edició del certamen, que tenia com a temàtica els fenòmens atmosfèrics, va tenir una gran acollida, amb més de 100 propostes presentades. L’Ajuntament valora positivament l’alta participació ciutadana i reforça aquest espai virtual, que té per objectiu fomentar la interacció entre veïns i la vinculació amb el municipi.