El termini de presentació de les imatges, acompanyades de l’etiqueta #FotoMasquefa19, finalitzarà el 4 d’octubre.

Amb l’objectiu de fer un recull de fotografies per al calendari de l’any 2020 editat per l’Ajuntament de Masquefa, la Regidoria de Cultura engega la quarta edició del concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram. En aquest nou certamen, la temàtica de les imatges serà ‘Natura: fauna i flora a Masquefa’.

Per participar en el concurs, les persones interessades han de penjar imatges a Instagram amb l’etiqueta #FotoMasquefa19. Els usuaris poden compartir tantes fotografies com desitgin, preferiblement en format horitzontal, fins el 4 d’octubre.

El jurat, format per masquefins relacionats amb el món de la cultura, la fotografia i l’art, valoraran la qualitat artística i l’originalitat de les imatges. Després de fer una primera selecció d’instantànies finalistes, el veredicte dels guanyadors es comunicarà en el transcurs de la festivitat de Sant Eloi (30 de novembre i 1 de desembre). Posteriorment, es farà entrega dels premis als tres primers classificats.

Al marge de l’exposició de fotografies que es realitzarà durant les festes de Nadal i Reis a la Biblioteca de Masquefa, de totes les imatges presentades se’n seleccionaran 13 per a l’edició del calendari 2020. En el següent enllaç, podeu descarregar tots els requisits i bases de l’IV Concurs de Fotografia Instagram Masquefa 2019.