El curs tindrà lloc els dies 20 i 27 de juny i per a participar-hi cal inscriure’s abans del 19 de juny a igualtat@masquefa.net o al 93 772 50 30 (ext. 8).

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Masquefa impulsa aquest estiu una formació sobre l’abordatge de les violències masclistes en espais d’oci nocturn adreçada al teixit associatiu local, especialment a totes aquelles entitats que gestionaran barres durant esdeveniments com la Festa Major o Masquefa en Blanc.

La formació es durà a terme a la Biblioteca municipal en dues sessions: els dies 20 i 27 de juny de 18 a 20 h. Així, per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 19 de juny enviant un correu electrònic a l’adreça igualtat@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30 (ext. 8).

En el moment de formalitzar la inscripció caldrà indicar el nom i el correu electrònic de totes les persones que hi assistiran. En aquest sentit, és imprescindible que de cada entitat que gestioni barra a Masquefa en Blanc i/o a la Festa Major i vulgui prendre part d’aquesta formació hi assisteixin un mínim de dos representants.

A més, des de l’Ajuntament es recorda que totes aquelles associacions que vulguin gestionar barra durant Masquefa en Blanc i/o la Festa Major és imprescindible que s’adhereixin al Protocol municipal d’actuació davant  les violències sexuals en espais d’oci. Per a fer-ho cal que enviïn un correu electrònic a igualtat@masquefa.net.

Quins són els objectius d’aquesta formació?

  • Entendre el perquè de les violències
  • Desmuntar prejudicis sobre les agressions sexistes en espais col·lectius.
  • Dotar d’eines i recursos per donar resposta a les agressions sexistes.
  • Conèixer el Protocol Municipal d’Actuació davant les violències sexuals en espais d’oci:
    • Per actuar en cas de ser testimoni o conèixer una agressió sexista durant un
    • Per tal d’informar a les persones assistents a l’esdeveniment de la seva existència i els circuits d’actuació que proposa.