Els dos joves provenen de l’Institut Escola de Treball de Barcelona i l’Institut Guinovarda de Piera.

L’equip de govern manté com una de les seves prioritats la formació pràctica d’estudiants amb l’objectiu de dotar els joves d’eines i recursos que els ajudin a entrar al mercat laboral. És per això que, mitjançant els convenis de col·laboració que el consistori té establerts amb diferents centres educatius i universitats de la comarca, l’Ajuntament de Masquefa ha incorporat dos joves en règim de pràctiques.

Cristian David Salinas Cedano prové de l’Institut Escola de Treball de Barcelona; el seu període de pràctiques és del 25 d’octubre de 2018 al 12 d’abril de 2019; i desenvolupa a les dependències de la Brigada d’Obres i Serveis tasques relacionades amb el muntatge i manteniment de xarxes de distribució en baixa tensió, així com el muntatge de connexions de servei, localització, i reparació d’avaries.

 

Lucas Cid Hernández prové de l’Institut Guinovarda de Piera; el seu període de pràctiques és del 16 d’octubre al 7 de desembre de 2018;  i desenvolupa al CTC tasques relacionades amb sistemes microinformàtics i xarxes.