L’Ajuntament de Masquefa ha obert un procés de selecció per a contractar unes altres 8 persones en situació d’atur mitjançant un Pla d’Ocupació subvencionat per la Diputació de Barcelona. En aquesta nova convocatòria es cobriran 1 plaça de paleta oficial de segona, 1 plaça d’instal·lador oficial de segona, 4 places d’operari de manteniment, i 2 places d’agent cívic.

A les 8 persones finalment seleccionades se’ls farà un contracte de 6 mesos de durada a jornada complerta. El paleta, l’instal·lador i els 4 operaris s’incorporaran a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis per treballar en tasques de construcció i reforma d’equipaments municipals, places, jardins i vies públiques. Els 2 agents cívics desenvoluparan tasques d’atenció i informació a la ciutadania.

Requisits dels candidats
Com a requisits generals, els candidats a ocupar aquests 8 llocs de treball han de ser persones que es trobin en situació d’atur i que estiguin inscrites a la Xarxa Xaloc (Servei Local d’Ocupació) i a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG).

En el cas dels operaris de manteniment i dels agents cívics, a més, cal que siguin persones usuàries dels Serveis Socials. Existeixen també altres requisits específics per a cada tipologia de plaça.

Totes les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds, mitjançant registre d’entrada a l’Ajuntament (C/ Major, 93), entre el 3 i el 12 de febrer, ambdós dies inclosos.

(Més informació sobre la convocatòria)

17 persones contractades aquest 2015

Aquestes 8 contractacions se sumaran a les altres 9 persones en situació d’atur que l’Ajuntament ja va contractar al gener, també per a 6 mesos i a jornada complerta, amb aquest mateix pla d’ocupació. Es tracta d’un pla impulsat amb una subvenció de 166.289,17 euros de la Diputació de Barcelona, en el marc del Programa complementari de foment de l’ocupació local.

A més d’aquesta nova convocatòria, durant el darrer any l’Ajuntament va poder donar feina temporalment a unes altres 20 persones en atur amb altres plans d’ocupació subvencionats pel SOC de la Generalitat o amb aportacions de la Diputació i el Consistori. Amb aquests plans d’ocupació es vol fomentar l’ocupació al municipi i pal·liar la taxa d’atur derivada de la crisi.