Entre les diferents propostes adreçades al col·lectiu de gent gran del municipi hi ha Gym Dolça, balls populars, xerrades i classes de dibuix, de ball en línia, de català i d’informàtica. Consulta aquí la programació del nou curs.

L’Ajuntament de Masquefa segueix apostant fermament un curs més per dotar el col·lectiu de gent gran del municipi d’eines, recursos i equipaments de primer nivell i adaptats a les seves necessitats amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida dels masquefins, promoure un envelliment actiu i saludable i incentivar la participació activa de les persones de més edat en la societat.

En aquesta línia, el consistori impulsa per al darrer quadrimestre de 2018 una nova programació d’activitats renovada i adequada als interessos i gustos dels usuaris. Així, des del mes de setembre i fins al desembre s’oferiran propostes variades com Gym Dolça, balls populars, xerrades i classes de dibuix, de ball en línia, de català i d’informàtica. Aquestes activitats, a més, es complementaran amb els serveis permanents que ofereix el Casal d’Avis; entre ells, un servei de callista, puntes de coixí i servei de massatgista.

Inscripcions

Per participar de les activitats cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament del 3 al 21 de setembre.

El programa té com a objectiu fomentar les activitats físiques per reduir el risc de desenvolupar múltiples malalties; incentivar la gent gran a ampliar coneixements, especialment en noves tecnologies i l’educació per a la salut, realitzant tallers per exercitar la memòria…; fomentar les xarxes de relacions socials; i facilitar la participació activa del col·lectiu en els processos decisoris públics.