Els diferents contractes de treball es van fer efectius l’1 de febrer.

Aquest mes de febrer, l’Ajuntament de Masquefa ha formalitzat la incorporació d’un operari de paleta, una operària de neteja, una conserge d’instal·lacions esportives, un oficial de primera per a la Brigada d’Obres i Serveis, un docent oficial jardiner i un operari de jardineria per a la Brigada d’Obres i Serveis.

Els senyors Manolo Alcántara Garcia (operari de paleta) i les senyores Rachidatou Mbakop (operària de neteja) i Juana Martínez Cañada (conserge d’instal·lacions esportives) han estat incorporats a través del ‘Programa Complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020’, en el marc del Pla ‘Xarxa de Governs Locals 2016-2019’, i amb l’objectiu d’executar el projecte d’arranjament de voreres per al a supressió de barreres arquitectòniques i manteniment dels equipaments esportius municipals. Les tres contractacions tindran vigència des de l’1 de febrer fins al 31 de juliol de 2019.

Mentrestant, el senyor Ramon Marquez Ferri ha signat el seu contracte temporal com a oficial de primera de la Brigada d’Obres i Serveis fins a la incorporació del senyor J.M. Morillo.

D’altra banda, el senyor Daniel Querol Carranza ocupa des de l’1 de febrer i fins el 6 de juny de 2019 el seu nou lloc de treball com a docent oficial de jardineria per a desenvolupar el projecte ‘Créixer, futur: aprenentatge, formació i inserció laboral per a joves’.

Finalment, el senyor Nourdin Bendris s’ha incorporat aquest mes de febrer, i fins al 30 d’abril de 2019, com a nou operari de jardineria de la Brigada d’Obres i Serveis.