El nou Casal de Joves es fa realitat. Aquest mes d’octubre està previst que comencin les obres del projecte i les regidories de Participació i Joventut de l’Ajuntament volen conèixer les opinions i propostes dels joves i saber quines són les seves preferències majoritàries per a desenvolupar-hi una oferta i un programa ampli d’activitats i serveis.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha organitzat per als dies 4 i 13 de novembre un fòrum de debat amb els joves i per als joves. Mitjançant aquesta iniciativa es vol conèixer les propostes i opinions d’aquest col•lectiu per a construir entre tots el nou Casal de Joves, un espai de lleure, serveis, formació i oci per als joves i adolescents de Masquefa.

El fòrum també ha de contribuir a definir entre tots quins han de ser els paràmetres de gestió del nou equipament. La iniciativa està oberta a tots els masquefins i masquefines de 12 a 30 anys.

Programa del fòrum
Dijous 4 de novembre:
Presentació i informació del procés.
Lloc: CTC
Hora: 19:00h

Dissabte 13 de novembre:
Jornada matí i tarda de debat i concert de grups locals
Lloc: Recinte Rogelio Rojo

Més informació al 93 772 85 21 i al Punt d’Informació Juvenil Rojo Punt Jove (de dimarts a divendres, de 17h a 20h, al Recinte Rogelio Rojo, al carrer Santa Clara s/n)