La regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Masquefa posa en marxa, amb la col·laboració del Casal d’Avis, un programa estable d’activitats adreçat i dissenyat específicament per a persones de la tercera edat. L’objectiu és oferir-los, durant tot l’any, noves propostes que donin resposta a les seves necessitats lúdiques i formatives, i a la vegada contribuir també a dinamitzar el Casal d’Avis.

La programació es va estrenar aquest dilluns amb una xerrada al Casal que duia per títol ‘Alimentar-nos bé quan som grans’. El taller va anar a càrrec de Núria Duran i Martí, masquefina diplomada en nutrició humana i dietètica, qui va proporcionar als assistents consells i pautes per a una alimentació saludable.

Les activitats d’aquest mes de desembre al Casal continuaran el dimarts dia 9, a les 5 de la tarda, amb la xerrada ‘Gent gran i pobresa: quina pot ser la millor gestió dels recursos que tenim per optimitzar-ne els resultats’, organitzada pel Consell de la Gent Gran de l’Anoia.

També des del dimarts 9, i fins al dijous 11, es podrà visitar al Casal l’exposició ‘Voluntariat sènior’, promoguda igualment pel Consell de la Gent Gran de l’Anoia. Aquesta exposició mostra diversos projectes d’entitats de la comarca que són possibles perquè compten amb gent gran que hi fa de voluntaris.

D’altra banda, el dilluns 15 de desembre es farà el taller: ‘Estimulació cognitiva. Com millorar les habilitats d’una manera divertida’. Serà a les 5 de la tarda i anirà a càrrec de Lu2 Experts en jocs de taula.