mercatEl Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants i Serveis de Masquefa ja treballen en una nova edició de Les Botigues al Carrer, que tindrà lloc el dissabte 12 i el diumenge 13 de novembre si finalment es compta amb el suficient nombre de comerços i empreses participants.

Es tractarà d’una edició especial, ja que Les Botigues al Carrer s’allargaran durant tot el cap de setmana i coincidiran amb el segon Mercat Medieval de Masquefa, que es farà aquells mateixos dies. Els organitzadors volen fer coincidir els dos esdeveniments per organitzar una atractiva jornada del comerç.

En cas d’aconseguir la participació necessària, els comerços i les empreses participants a Les Botigues al Carrer instal·laran les seves parades a l’avinguda Catalunya, entre els carrers Rogelio Rojo i Xic de l’Anyé, al costat mateix d’on hi haurà part dels paradistes del Mercat Medieval, que estaran a la mateixa avinguda i al jardí del CTC. Tant Les Botigues al Carrer com el Mercat Medieval estaran oberts els dissabte d’11 del matí a 9 del vespre, i diumenge d’11 del matí a 8 de la tarda.

 

Inscripcions fins al 2 de novembre

L’Ajuntament ja ha enviat una carta o correu electrònic als comerços i les empreses per demanar-los que confirmin la seva participació a aquesta nova edició de Les Botigues al Carrer. Tenen fins al dia 2 de novembre per comunicar-ho.

Aquest any, com a novetat, també poden escollir entre l’opció d’instal·lar una carpa amb cadires, taula i punt de llum (pagant una quota de 26 euros) o bé instal·lar només una taula i cadires, opció que és gratuïta.

Els participants han de confirmar la seva participació i l’opció escollida omplint la butlleta que els ha enviat l’Ajuntament i retornant-la al correu electrònic masvsl@diba.cat o bé per fax al número 93 772 58 68.

Els comerços i les empreses que es decantin per l’opció de la carpa hauran de fer el pagament dels 26 euros entre els dies 2 i 7 de novembre, ambdós inclosos, a la recepció de l’Ajuntament de Masquefa (C/ Major, 93). L’horari d’oficina és de dilluns a divendres, de 9h a 14h, i dilluns a la tarda de 17h a 19h.

Per a més informació podeu trucar al 93 772 78 28.