L’Ajuntament de Masquefa ja treballa en la tercera edició de Les Botigues al Carrer, que s’ha programat per al diumenge 14 de març. La iniciativa, que ha obtingut una extraordinària resposta de comerços expositors i visitants en les dues edicions precedents, es durà a terme en funció del nombre de comerços que finalment s’hi inscriguin.

Inscripcions obertes
Els comerciants interessats a participar en Les Botigues al Carrer tenen fins a l’1 de març per fer les inscripcions.

Cal que omplin la butlleta que els ha fet arribar l’Ajuntament i la retornin mitjançant el fax 93 772 58 68 o el correu electrònic masvsl@diba.cat. També poden lliurar-la personalment a la recepció del viver d’empreses del Centre Tecnològic Comunitari (CTC), a l’avinguda Catalunya, número 60.

A més cal que facin efectiu el pagament d’una quota d’inscripció de 26 euros a la recepció de l’Ajuntament (C/ Major, 93), en horari d’atenció al públic (de 9h a 14h).

Per a més informació els interessats poden contactar amb les tècniques Sílvia Mas o Cristina Branera al telèfon 93 772 78 28.

Plantar cara a la crisi
Les Botigues al Carrer volen ser una fórmula per plantar cara a la crisi i ajudar el comerç local a donar a conèixer els seus productes i serveis mitjançant les parades instal•lades a l’avinguda de La Línia, entre els carrers Rogelio Rojo i Santa Clara. A la vegada permet als masquefins i masquefines gaudir d’una jornada especial en què combinen dues activitats com passejar i comprar.

Tot un matí
A diferència de la segona edició, quan es van fer matí i tarda, aquestes terceres Botigues al Carrer tornaran a concentrar-se al matí, tot i que l’horari s’allarga respecte a la primera edició. Així, les parades estaran instal•lades a l’avinguda de La Línia des de les 10 del matí fins a les 3 del migdia.

Les dues Botigues al Carrer celebrades fins ara (al març i a l’octubre del 2009) han estat un autèntic èxit de participació i han superat les previsions més optimistes. La darrera edició va comptar amb 24 establiments i més d’un miler de visitants, xifres que superaven els bons resultats de la primera fira.