El consistori reclama a la Generalitat de Catalunya una millora de la qualitat del servei que es presta als veïns i que s’ofereixi atenció les 24 hores del dia al municipi.

L’Ajuntament de Masquefa ha mantingut recentment una reunió de treball amb responsables de l’àmbit sanitari. A la trobada hi van participar l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; la regidora de Salut Pública, Elena Fernández; i representants de l’Institut Català de la Salut (ICS), el Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord i l’EAP Martorell Rural.

Durant la reunió el consistori va traslladar les diferents queixes, suggeriments o experiències  relacionades amb els diferents serveis que es presten actualment al CAP de Masquefa que els veïns del municipi han fet arribar al llarg de les darreres setmanes, després de la crida feta per l’Ajuntament. Tot plegat, amb l’objectiu de conèixer de primera mà la valoració que fan els masquefins del servei i poder traslladar-ho tot plegat a la Generalitat de Catalunya.

I és que cal recordar que l’Ajuntament ha adquirit el compromís de reclamar al Departament de Salut que garanteixi una millor prestació del servei sanitari al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Masquefa. En concret, el consistori reclama -entre d’altres- a la Generalitat de Catalunya que el servei d’urgències es presti al CAP de Masquefa durant les 24 hores del dia, ja que l’equipament masquefí -el CAP de referència a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Martorell-Rural- compta amb tota la infraestructura i els recursos necessaris per a oferir un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) obert tot el dia.

Així, la trobada mantinguda aquesta setmana entre l’Ajuntament i representants i responsables de l’àmbit sanitari permetrà seguir treballant conjuntament per a garantir un sistema sanitari de qualitat al poble.