En paral·lel, al llarg de les pròximes setmanes també és prevista l’habilitació a l’equipament d’una nova sala de gimnàs.

L’Ajuntament de Masquefa, amb l’objectiu de donar resposta a la demanda creixent dels serveis que es presten actualment al Complex Esportiu Municipal (CEM), treballa amb l’empresa gestora de l’equipament l’ampliació tan del programa d’activitats dirigides com de la sala de gimnàs.

En aquest sentit, els més de 1.000 abonats del CEM poden fer ús en aquests moments d’un total de 30 activitats dirigides de diversa tipologia. Amb tot, al llarg de les primeres setmanes de funcionament de l’espai la demanda d’aquest servei ha crescut exponencialment de forma progressiva. Així, el consistori és previst que dugui a terme properament l’ampliació del nombre d’activitats dirigides. Finalment, també s’està estudiant l’habilitació d’una nova sala de gimnàs per a donar resposta a les necessitats dels usuaris.

Tota la informació sobre les matriculacions, activitats i serveis del CEM Masquefa es pot consultar a través del següent enllaç o als perfils de l’equipament a Facebook i Instagram.