En el marc de la festa de fi de curs, que va tenir lloc divendres, l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de la Font del Roure va lliurar a la directora de l’escola un taló amb 4.000 euros que l’entitat ha recaptat mitjançant diverses activitats i amb l’aportació de la quota dels socis. Aquests diners es destinaran íntegrament al projecte de reciclatge de llibres de text que des de fa uns anys duu a terme l’escola i que es va iniciar amb una subvenció de la Generalitat. Ara el projecte es veia amenaçat davant l’anunci del Govern que no concedirà cap altre ajut.

L’aportació de les mares i pares del centre farà possible que la Font del Roure pugui mantenir l’any que ve aquest projecte. L’escola compra cada any diversos llibres de text que el curs següent poden reaprofitar altres alumnes. D’aquesta manera, els pares i mares paguen una quota mínima per als llibres reutilitzats–aquest curs ha estat de 30 euros- i només han de comprar els llibres que no es poden reciclar o bé que s’incorporen per primera vegada als estudis.

L’AMPA de la Font del Roure ha obtingut aquests 4.000 euros mitjançant diverses activitats en què es feia esmena que la recollida era per al projecte de reciclatge. Entre aquestes destaquen la parada de venda de roses i punts de llibres que instal·la per Sant Jordi, la venda d’articles nadalencs per Santa Llúcia, o la d’articles de segona mà per la Festa de Sant Isidre. L’entitat també ha obtingut alguns fons amb les activitats organitzades amb motiu de la Festa de la Música i la festa de fi de curs.

Amb aquesta donació l’AMPA vol contribuir a mantenir un projecte, el del reaprofitament dels llibres de text, que és de gran ajut per a les famílies, i més en l’actual context de dificultats econòmiques.