L’Associació de Mares i Pares (AMPA) Font del Roure, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa i Protecció Civil, ha organitzat per a aquest diumenge, 17 de novembre, una Fira dels Encants en què es podran intercanviar i vendre tot tipus d’articles de segona mà: llibres, joguines, material esportiu, articles de la llar…

Amb aquesta iniciativa, l’AMPA vol sensibilitzar els vilatans de la necessitat de reciclar els articles usats, allargant-los la seva vida útil, amb la qual cosa s’evita també d’haver-ne de consumir de nous i al mateix temps es redueix els residus que generem. En definitiva, es tracta de donar una segona oportunitat a aquells objectes que ja no necessitem però que encara poden ser útils.

Aquesta primera Fira dels Encants es farà de les 10 del matí a les 2 del migdia a la Plaça de l’Estació. Allà, particulars i entitats hi instal·laran les seves parades i podran vendre els seus articles usats als visitants o bé intercanviar-los entre ells.

Tot i que les inscripcions ja s’han tancat, tothom qui hi estigui interessat a posar-hi una parada amb els seus objectes de segona mà o bé vulgui cedir els seus articles usats a l’associació perquè els posi a la venda en aquesta fira pot contactar amb l’AMPA Font del Roure al correu electrònic ampafontdelroure@hotmail.com

L’AMPA vendrà els objectes usats que ha recollit de les famílies de l’escola per obtenir fons per a finançar les activitats que organitza al llarg del curs. En el cas concret de les joguines, les que no es venguin i no tinguin sortida es donaran al grup de voluntaris de Protecció Civil, que està duent a terme la quarta campanya solidària de recollida de joguines, i també d’aliments, per a les famílies amb menys recursos. Els dies 30 de novembre i 1 de desembre, coincidint amb la Festa de Sant Eloi, Protecció Civil organitzarà al jardí del CTC una tómbola solidària amb les joguines usades que reculli durant totes aquestes setmanes. Amb els diners que s’obtinguin es compraran joguines noves perquè cap infant de Masquefa no es quedi sense regal per Nadal. També per la Fira dels Encants Protecció Civil recollirà joguines i aliments en la parada que posarà a la Plaça de l’Estació.